Missie en waarden van onze onderneming

Missie

Wij zijn een gedreven, wereldwijde leider op het gebied van innovatieve oplossingen, door het leveren van apparatuur van de hoogste kwaliteit en de best mogelijke dienstverlening aan onze klanten en partners.

KLANTEN

Zijn de reden voor het bestaan van onze onderneming. Onze klanten van dienst zijn is ons doel, ongeacht de omvang of activiteiten van de onderneming.

TEAMWERK

Wij geloven dat een gemeenschappelijk doel en teamwerk ons in staat stelt veel meer te bereiken dan we afzonderlijk zouden kunnen doen. Dit alles op basis van ons wereldwijde netwerk en die drie verschillende business units die allemaal gelijke prioriteit hebben.

RESPECT

Voor onszelf, voor anderen en het milieu biedt iedere dag een richtlijn voor ons gedrag.

MENSEN

Zijn de belangrijkste factor in onze onderneming. Wij ondersteunen en versterken elkaar.

INNOVATIE

Wij zijn leiders, geen volgers. Wij ontwikkelen oplossingen. Wij voegen waarde toe bij onze klanten, door middel van onze producten en service, tegen een optimale investering.

EXCELLENTIE

Het bereiken van onze gezamenlijke doelstellingen met het streven dat onze bijdrage doorgevoerd wordt in de beste oplossing voor onze klanten en hun ondernemingen.

Jacques Mouchet, CEO

45 jaar geleden is ATEQ opgezet op basis van een visie die ons de wereldwijde leider heeft gemaakt op het gebied van industriële testapparatuur:

ONZE KLANTEN WERELDWIJD LOKAAL ONDERSTEUNEN MET ONZE EIGEN INGENIEURS EN TECHNICI

Nu, 45 jaar later, verbaast het ons dat er nog steeds bijzonder weinig bedrijven in deze sector zijn die hier zo over denken, des te meer omdat we ons door deze visie hebben ontwikkeld tot dé referentie in de sector, met alle autofabrikanten en hun toeleveranciers als klanten.

Jacques Mouchet, CEO

 

ATEQ werd in 1975 opgericht met het doel alle traditionele lekdetectiemethodes voor productielijnen, zoals testen met water, te vervangen door computergestuurde lektesters met de volgende kenmerken :

  • volledig geautomatiseerd
  • gekalibreerd en herleidbaar naar internationale standaards
  • snel
  • tests uitvoeren met schone, droge lucht

45 jaar later heeft ATEQ het volgende bereikt :

  • Meer dan 5.000 referentieklanten, waaronder grote multinationals zoals Toyota, GM, Baxter, Sony, HP, enz.
  • Meer dan 150.000 instrumenten geleverd en ondersteund in meer dan 39 landen.
  • Levering van 5.000 instrumenten per jaar. Dat is meer dan ieder van onze collega’s, waarschijnlijk zelfs meer dan hun gecombineerde leveringen.
  • 27 volle ATEQ dochterondernemingen in de belangrijkste landen ter wereld, en 12 gespecialiseerde vertegenwoordigingen, die samen bijna alle industrielanden verzorgen.
  • Wij zijn het enige lektestbedrijf dat overal ter wereld instrumenten levert en onderhoudt.