FUNCTIONELE TESTOPSTELLINGEN :

In de loop der jaren heeft ATEQ een heel scala aan functionele testopstellingen gebouwd voor vele sectoren, van huishoudelijke apparatuur tot automotive.

Bij alle verzoeken om ontwerpen is er één algemene factor: het combineren van het grootste mogelijke aantal niet-destructieve tests in één unit en, indien mogelijk, hierbij ook het testen van de functionaliteit van het product.

En dan komt onze 45 jaar ervaring bij het testen van onderdelen op productielijnen goed van pas. We kunnen ketels, vloeistofsystemen voor voertuigen, strijkijzers, koelkasten en nog veel meer testen. We zijn nooit bang iets nieuws te proberen, dus neem contact op om uw testbehoeften te bespreken.

Om meer te weten te komen over wat wij voor u kunnen betekenen kunt u direct contact met ons opnemen om uw toepassingen te bespreken.

TURNKEY SYSTEMEN :

ATEQ produceert alleen instrumenten en afgezien van de bovengenoemde functionele testopstellingen bouwen we geen machines.

Die keuze heeft bijgedragen aan ons succes over de jaren:

we hebben wereldwijde partnerships opgebouwd met machinebouwers die wij vertrouwen. We hebben hen opgeleid om hun machines zo goed mogelijk rond onze instrumenten op te bouwen.

Deze samenwerking is gebaseerd op vijf regels:

ATEQ richt zich op het ontwerpen en bouwen van de beste en meest betrouwbare testers ter wereld

Gespecialiseerde machinebouwers richten zich op het bouwen van de beste machines.

We luisteren samen naar de klant en brengen één offerte uit voor een turnkey systeem.

We werken als één partner nauw samen om het snelste, betrouwbaarste en gebruikersvriendelijke turnkey systeem te bouwen.

Bij het onderhoud van het systeem treden we ook op als één partner. In tegenstelling tot sommige van onze collega’s wijzen we bij problemen niet met de vinger naar elkaar zodat de klant met een probleem zit.

Neem contact op met ATEQ voor verkoopinformatie, algemene vragen, informatie over persberichten en marketingvragen.